Průběh FKPO 27. 2. 2021

Dne 27. 2. 2021 v TJ Sokol Královské Vinohrady za zpřísněných hygienických podmínek se uskutečnil 2.ročník mezinárodního turnaje v plnokontaktním karate FULLCONTACT KARATE PRAGUE OPEN 2021. Pořadatelem turnaje je Sportovní klub KATANA z.s., s pověřením CFKO a podporou Hl.m.Prahy.

I v této těžké době se turnaje zúčastnili karatisti z 5 zemí: Česká republika, Bosna a Hercegovina, Německo, Moldavsko a Rusko. Jsme moc vděčni trenérům týmů, kteří se v době pandemie odvážili na turnaj přivézt své sportovce! Moc děkujeme Národní Sportovní Agentuře (NSA, https://agenturasport.cz/) za to, že náš turnaj podpořila a díky tomu tato akce dostala výjimku od ministerstva zdravotnictví České republiky. Speciální poděkování patří Hl. m. Praha (www.praha.eu) za finanční podporu FULLCONTACT KARATE PRAGUE OPEN a sponzorům:
BMW RENOCAR Praha Čestlice (https://www.renocar.cz/…ice)
společnost MX Reality s.r.o. (https://www.mxreality.cz)
Pelměnárna (http://www.pelmenarna.cz/)
a MČ Praha 2 (http://www.praha2.cz/)
Realizační tým turnaje: Členi Sportovního Klubu KATANA z.s. (Předseda Sensei Arsen Bultaev – Ashihara karate, administrátor Mgr.Tatiana Bultaeva (AKO, CFKO)), členi sportovního klubu Kakutogi Akademy (ČSKK, CFKO) a jejich trenéři: Sensei Jan Soukup – Kyokushinkai Karate (hlavní rozhodčí turnaje v roce 2020 a 2021) a Sensei Jana Soukupová – Kyokushinkai Karate (ředitel turnaje 2021)
rozhodčí turnaje: Marcel Patek (ČSKK, CFKO), Pavel Stingl (AKO, CFKO), Barbora Kazdová (ČSKK, CFKO), Kateřina Karlíková (ČSKK, CFKO), Diab Vitarigov (SK KATANA, AKO, CFKO)
Lékařský dozor: MUDr. Kateřina Hašková, MUDr. Natalia Travianko
Administrátoři: Ing.Kamil Drozd, Jannis Apatsidis

Moc všem děkujeme, přejeme hodně zdrávi a těšíme se na další ročník FULLCONTACT KARATE PRAGUE OPEN 2022, který je naplánován na den 19. 2. 2022!

BACK
× WhatsApp